Hyggekveld på Madserud

Referat fra klubbens hyggekveld på Madserud sykehjem 23.4.2015.

Representant for Madserud sykehjem ønsket ca. 30 beboere samt KC Oslos tilstede-værende medlemmer velkommen. Det ble hilst fra KC Oslo og lagt ut infoark på bordene om Kiwanis generelt og KC Oslo spesielt. Delte ut et lite sanghefte med kjente sanger som vi hadde trykt for anledningen.

Vi hadde en flink trekkspiller fra Bærum, Per Ålerud, til å stå for det musikalske. Beboerne satte tydelig pris på trekkspillmusikk! De var meget engasjert både i musikken og sangen. Også tilløp til dans! Det ble servert kaffe og eplekake. Populært! Kvelden ble avsluttet med en del gamle, velkjente melodier som «Når kastanjene blomstrer i Bygdøy alle» og «Hovedøen».

Alt i alt en meget vellykket hyggekveld. Vi skal ha et evalueringsmøte med Madserud i løpet av mai. Da vil vi også bestemme neste arrangement der for klubben.