Hva gjør vi

Hva gjør vi i Kiwanis Club Oslo?

Klikk på lenkene under menyene «Aktiviteter» og «Våre prosjekter» og les om hva vi gjør, hvordan og hvorfor.
Vi er en liten del av en større organisasjon – Kiwanis Internasjonal – og er og oppfører oss som klubber flest. Klubben District Norden og inngår her i en divisjon – Divisjon Viken – som består av 6 klubber; foruten oss er det Club Byrgin, Club Bærum, Club Oslo St Hallvard, Club Oslo Holmlia og Club L’Afas del Pi. Se mer om dette under menyen «Om Kiwanis» eller lenkene nederst på siden.
Vi har et styre med en president i spissen, og klubben er åpen for menn i alle aldre. Vi møtes ……

Vi er i dag (februar 2015) 11 medlemmer i alderskiktet 50 år og oppover. Vi ønsker jo å bli mange fler for da blir det flere hender som kan hjelp, og dermed kan mange fler bli hjulpet. Spesielt ønsker vi å få flere yngre mennesker som til tross for tidsklemmer og annet har lyst til å hjelpe andre som samfunnet ikke klarer å ta seg så bra av.

Vi satser på klubbens indre miljø og vi synes selv at vi har det flott sammen og trives i hverandres selskap.

Vi ser det slik at trives medlemmene så kommer de på møtene og deltar i aktitetene og dermed kan vi yte mer i støtte til dem som trenger det.

ØNSKER DU Å BLI BEDRE KJENT MED OSS?
ELLER ØNSKER DU Å VÆRE MED Å HJELPE?

KONTAKT OSS DA VEL!

oslo@kiwanis.no