Juletrefest på Skui grendehus

KC Oslo arrangerte juletrefest for Haug skoles musikkorps, Dissimilis og ViVil i Skui grendehus, Bærum 11.01.2023.

Onsdag 11. januar i år fra kl. 18.00 til i 20.30-tiden arrangerte KC Oslo juletrefest for medlemmene i Haug skoles musikkorps, Dissimilis og ViVil. Det ble ordnet og dekt 18 bord til 169 personer i hovedsalen og et tilstøtende rom på Skui grendehus.

 

 

Av totalutgiften på 30 000 kr. ble 20 000 kr. dekt fra en avsetning fra tidligere KC Byrgin. I tillegg bidro tidligere KC Bærum samt KC Oslo med 5000 kr hver.

Ansvaret for arrangementet hadde KC Oslo i nært samarbeid med ledere for Haug skoles musikkorps, Dissimilis og ViVil. På vegne av Kiwanis ønsket da president Lars Hvardal i KC Oslo alle velkommen.

 

 

 

Også i år startet juletrefesten med varm lapskaus. Av drikke ble det servert mineralvann og Farris. Til dessert fikk alle en «ispinne». Som serveringspersonale var det engasjert 18 unge jenter fra en videregående skole i Bærum.

Etter maten spilte Haug skoles musikkorps flere julesanger/-melodier, og det ble sunget med. Kaffe og kaker ble servert før de tradisjonelle godteposene ble delt ut.

 

 

 

Stor jubel da selveste julenissen ankom (Øistein Klemp fra KC Oslo) og delte ut posene. Her ble det mange juleklemmer på nissen!

Siden det var 36. og siste gang Kiwanis var engasjert i denne juletrefesten, fikk Lars Hvardal på vegne av Kiwanis en gave og blomster samt noen pene takkens ord fra medarrangørene.

Tekst: Helge Bagøien, KC Oslo.
Foto: Åge Breiby, KC Oslo