Veldig trivelig musikk-kveld på Madserudhjemmet!

Torsdag 02. desember 2021 kunne Kiwanis Club Oslo endelig arrangere musikkveld igjen for beboerne på Madserudhjemmet i Oslo etter «koronapause» på nesten 2 år.

Dessverre var det bare 7 beboere som kunne være til stede og høre på pga. dagens koronasituasjon. Ledelsen på hjemmet hadde bestemt at det måtte være minst 2 meter mellom hver beboer samt at disse måtte sitte i meget god avstand fra musikerne. Vi 4 Kiwanianere som var der, holdt oss da selvfølgelig helt på «sidelinjen».

To menn med gitar utgjorde orkesteret Chili Duo. Duoen var «stand in» for Nitedalens Jazzband som hadde kansellert. De sang og spilte «gamle» og populære norske, svenske og danske melodier i tillegg til flere Elvislåter. Alle var velkjente for beboerne for de både nynnet og sang delvis med. Stemningen var meget god! En av beboerne svingte seg til og med på gulvet med en av personalet.

Veldig heldig valg av «reservemusikere». Vi fikk også høre fra beboere at dette hadde vært den beste musikkvelden de hadde opplevd på Madserudhjemmet, og de ønsket svært gjerne at musikerne kom tilbake en annen gang!

I tillegg til sang og musikk ble det servert litt godt å bite i samt noe i glasset.