Meget hyggelig jazzkveld på Schafteløkka

Etter nesten to års opphold pga Pandemien, arrangerte KC Oslo torsdag 04. november 2021 nok en gladjazzkveld på Frogner Seniorsenter på Schafteløkka med Odeon Jazz Quintet. Bra besøk med ca. 35 oppmøtte Frognerbeboere til tross for at Pandemien har begynt å blomstre opp igjen!

Quinteten gledet de tilstedeværende med bl.a. tradisjonell og flott New Orleans jazz. Bandet spilte fra kl. 18.30 til ca. kl. 20.45 – bare avbrutt av en liten halvtimes pause. Publikumet likte tydeligvis veldig godt musikken!

Som vanlig var det også lotteri. Flotte gevinster med matkurv fra REMA 1000, 5 Flaxlodd og et fint trykk i sort/hvitt.

Klubbens medlemmer solgte vafler & kaffe, mineralvann, øl og vin. Dette har blitt populært og «setter en ekstra spiss» på kvelden.

Svært god stemning gjennom hele konserten. Klubben fikk mange positive tilbakemeldinger og med spørsmål om når neste konsert blir arrangert.