Digitalt årsmøte 4.september

Klubbdelegatene i divisjon Viken samlet under årsmøtet 04.09.2020

Etter enighet i siste divisjonsmøte i Viken, var delegatene til Kiwanis årsmøte 2020 samlet til felles innsats under årsmøtet 04.09.2020.

 

Totalt var ni delegater benket rundt tre bord i Frogner seniorsenter i Oslo fra kl. 15.45. Da årsmøtet startet kl. 17.00 var alt av PC-er, nettbrett og telefoner klargjort, og delegatene klare til innsats!

Det ble noen interessante og lærerike knappe tre timer. Naturlig nok oppstod det litt administrativt og teknisk «krøll» underveis, men stort sett ble ting løst tilfredsstillende. Det var jo tross alt første gang det ble arrangert et årsmøte digitalt i vår organisasjon!

Delegatene i Viken hadde også noen meget hyggelige sosiale timer sammen under møtet. Vi følte at vi ikke bare deltok i et årsmøte, men hadde samtidig et mini divisjonsmøte – også med kaffe og kaker!

Helg Bagøien

KC Oslo