Juletrefest i Skui grendehus

Juletrefest for Haug musikkorps, Dissimilis og ViVil i Skui grendehus, Bærum 08.01.2020.

Onsdag 08. januar i år fra kl. 18.00 til i 21-tiden arrangerte Kiwanis (KC Oslo sammen med KC Byrgin) juletrefest for medlemmene i Haug musikkorps, Dissimilis og ViVil. Det ble ordnet og dekt ti bord i hovedsalen på Skui grendehus samt noen ekstrabord i sidesalen til de i alt 180 tilstedeværende.

På vegne av Kiwanis ønsket Lars Hvardal fra KC Oslo/KC Byrgin alle velkommen. Også i år startet juletrefesten med deilig varm lapskaus. Av drikke ble det servert mineralvann og faris. Som dessert fikk alle en «sjokoladeis». Vi Kiwanianere var kveldens kelnere og hadde mer enn nok å gjøre. Lapskaus er veldig populært – den gikk ned «på høykant».

Etter maten spilte Haug musikkorps flere julesanger/-melodier, og det ble sunget med. Kaffe og kaker ble servert før den tradisjonelle gangen rundt juletreet. Stor jubel da selveste julenissen ankom (Øistein Klemp fra KC Oslo). Han delte ut godteposer og juleklemmer til alle!

Ved festens avslutning ga Lars Hvardal roser til bl.a. presidentene i arrangørklubbene og rettet en takk til alle for en veldig trivelig og fin kveld!