Oslo-Filharmonien på besøk i Holmlia

KC Oslo startet høstens aktiviteter med å assistere KC Oslo Syd ifm. at denne klubben hadde stand med diverse aktiviteter på Oslo-Filharmoniens gratiskonsert i Lusetjerndalen på Holmlia 10. august 2019. Konserten var et ledd i orkesterets 100-årsjubileum og konsertturné.

Dagen bød på litt vekslende vær, men det var heldigvis oppholdsvær de timene arrangementet og konserten gikk av stabelen. Mange hundre mennesker fra lokalmiljøet besøkte arrangementet og konserten.
Et stort antall barn med foreldre og foresatte besøkte Kiwanis sitt telt og tok del i barnelekene med ballspill og ringspill. Alle fikk med seg Kiwanis sin nye lille «give away» med trippel korkåpner – inntil lageret gikk tomt.

Arrangementet ble en stor suksess. Kiwanis var godt synlig – noe som kanskje var det viktigste for oss denne dagen!