Kiwanisdagen 2019

Divisjon Viken i Sandvika Storsenter, Bærum, Kiwanisdagen 27.04.2019.

På Kiwanisdagen markedsførte representanter fra tre av de fire Kiwanisklubbene i Viken Kiwanis og Kiwanisdukken i fire timer i Sandvika Storsenter.
Som vanlig på en lørdag, hastet folk travelt forbi, men vi lyktes i å stoppe og få pratet med en del før de forsvant inn i senterets mange butikker. De var stort sett positive og lyttet til informasjonen vår om Kiwanis og ikke minst om Kiwanisdukken. Til vår glede var det flere som hadde hørt om Kiwanis før og også om dukken. Noen hadde til og med sett den i jobbsammenheng, bl.a. på Bærum sykehus.
I alt solgte vi 46 pins. Vi hadde riktignok håpet på et noe større salg, men allikevel var vi godt fornøyd med dagens innsats! Og ikke minst hadde vi Kiwanianere som møtte opp, noen trivelige timer sammen. Et medlem fra en Kiwanisklubb i Florida,USA, som var på besøk hos slekt i Norge, var der sammen med oss og fikk oppleve norsk Kiwanisinnsats.