Juletrefest 2019

Juletrefest for Haug musikkorps, Dissimilis og ViVil i Skui grendehus, Bærum 09.01.2019.

Onsdag 09. januar i år (fra kl. 17.30 til i 21-tiden) arrangerte KC Oslo sammen med KC Byrgin juletrefest for medlemmene i Haug musikkorps, Dissimilis og ViVil. Det ble ordnet og dekt ti bord i salen på Skui grendehus til de i alt 130 forhåndspåmeldte. Alle disse plassene ble fylt opp. I tillegg ble det dekt på til en del «etternølere».

På vegne av Kiwanis ønsket Lars Hvardal alle velkommen. Også i år startet juletrefesten med deilig varm lapskaus og med flatbrød til. Av drikke ble det servert mineralvann. Som dessert fikk alle «kroneis» og kransekake. Vi Kiwanianere var kveldens kelnere og hadde mer enn nok å gjøre. Lapskaus var populær mat – den gikk ned «på høykant». Etter maten spilte Haug musikkorps flere julesanger/-melodier, og det ble sunget med. Kaffe og kaker ble servert før det var gang rundt juletreet og julenissen i egen høye person ankom (Øistein Klemp fra KC Oslo)! Veldig populært da han delte ut godteposer til alle.

Kiwanis v/Lars Hvardal fikk en blomsterbukett fra gjestene som takk for arrangementet. Lars rettet en takk tilbake for en veldig trivelig og fin kveld!